Support

F.A.Q (Veel gestelde vragen)

  1) Ik ben mijn licentie kwijt, wat moet ik doen?

  Stuur een email vanaf het email adres welke gebruikt is voor registratie aan license@portablevpn.nl met het verzoek voor de licentie gegevens. U ontvangt dan binnen enkele werkdagen u licentie informatie per email.

  2) Wanneer ik een verbinding maak met PortableVPN dan verneem ik dat er af een toe een knippering plaats vindt bij de klok. Kunt u mij vertellen wat de oorzaak hiervan is?

  Dit is een externe applicatie welke controleert of de U3 verwijderd wordt uit de computer. Indien dit het geval is wordt voor u veiligheid de verbinding verbroken.

  3) Wij gebruiken L2TP gebasseerde vpn verbindingen, ondersteunt PortableVPN deze verbinding ook?

  Vanaf versie 1.1.3 ondersteunt PortableVPN L2TP gebaseerde VPN verbindingen.

  4) Mijn taal is niet beschikbaar in PortableVPN, hoe kan ik ervoor zorgen dat deze wel word toegevoegd?

  Wanneer iemand PortableVPN vertaald in zijn eigen taal zal diegene beloond worden met een gratis licentie van PortableVPN. Voor meer informatie kunt u een email sturen aan translation@portablevpn.nl.

  5) Ondanks dat jullie website aangeeft dat PortableVPN L2TP verbindingen ondersteunt kan ik er niet mee verbinden! Waar kan dit aan liggen?

  Open het bestand van de VPN verbinding welke zich in de settings map bevindt met kladblok of een andere tekst editor en voeg de volgende regel to aan dit bestand AuthRestriction=nnn vervang nnn met een correcte waarde. Maak eerst een werkende versie aan in Windows, hierna kunt u deze waarde vanuit een van de volgende bestanden halen, open deze bestanden met kladblok of een andere tekst editor.

  %appdata%\Microsoft\Network\Connections\Pbk\rasphone.pbk
  %allusersprofile%\Microsoft\Network\Connections\Pbk\rasphone.pbk

  5) Iedere keer wanneer ik een nieuwere versie van PortableVPN installeer moet ik de instellingen opnieuw configuren. Kan ik dit in de toekomst voorkomen?

  Het is mogelijk om een kopie te maken van de instellingen vanuit PortableVPN. Deze optie bevindt zich in het systeem menu. Dit menu biedt ook de mogelijkheid voor het herstellen van de instellingen. Wanneer u een upgrade doet van de U3 versie blijven u instellingen behouden. Wanneer PortableVPN compleet verwijderd wordt en in een later stadium opnieuw geinstalleerd wordt en er zich een backup bevindt zal PortableVPN u een vraag stellen om deze instellingen te herstellen.

  6) Ik mis iets in PortableVPN wat ik zeer belangerijk vindt, wat moet ik doen?

  Wanneer u van mening bent dat er iets mist in PortableVPN bezoek dan het forum van PortableVPN en plaats een verzoek in de request sectie van het forum. Wanneer wij het een goed idee vinden nemen we het mee in de volgende versie van PortableVPN.

   

Krant

Handleiding

Handleiding PortableVPN

 

2008-2019 PortableVPN