Probeer PortableVPN nu !

PortableVPN is de eerste client applicatie welke het mogelijk maakt op je eigen vooraf gedefineerde VPN verbindingen met je mee te nemen, zonder dat de configuratie helemaal ingesteld dient te worden op iedere computer. VPN verbindingen zijn erg populair vandaag de dag en voor de meeste mensen is het te complex om de verbinding compleet in te stellen op iedere computer of om de computer altijd maar mee te slepen. Indien dit u bekend in de oren klinkt dan is PortableVPN de oplossing voor u. Installeer PortableVPN eenvoudig op u U3 geheugen stick en neem het overal mee naar toe.

U kunt hier gratis de demo downloaden en PortableVPN vrijblijvend uitproberen.

Compatible with Vista, Windows 7, Windows 8 and Windows 10

Er zijn 2 versies van PortableVPN beschikbaar:

PortableVPN voor Windows :

Deze versie kan gebruikt worden op computers met de volgende besturing systemen : Windows 2000, XP, 2003, Vista, 2008 en Windows 7. Het kan ook op een usb-geheugenstick geplaatst worden.

PortableVPN U3 :

PortableVPN is een Portable toepassing en uitermate geschikt voor gebruik op een U3 USB stick, daarom is er een speciale versie gemaakt die geinstalleerd kan worden op een U3 USB stick. Opgeslagen sessies worden bijgehouden en u heeft deze altijd bij de hand. Deze versie draait op Windows 2000, XP en Vista.

www.u3.com

U3 Applicatie

Waarom nog een laptop meesleuren als u al uw gegevens en favoriete programma's kan opslaan op een kleine usb-geheugenstick?

Het U3-platform tovert uw USB stick om tot een virtuele draagbare computer. Een memorystick met U3-technologie kan niet alleen data opslaan, maar ook uw favoriete programma's en software-instellingen. Op welke pc u de geheugenstaaf ook gebruikt, u heeft telkens toegang tot dezelfde programma's en bestanden. Voorwaarde is wel dat er van het programma een versie is ontwikkeld voor het U3-platform.

2008-2019 PortableVPN